Saunatarvikkeet

Pyöreät
Pyöreät
Suorakulmaiset
Suorakulmaiset
Mökit
Mökit
Sekalaiset
Sekalaiset

Lämpö- ja kosteusmittarit

Lämpö- ja kosteusmittareista jokainen voi löytää mieleisensä mittarin täydentämään saunasisustustaan. Mittareista löytyy sekä yksittäisiä lämpö- tai kosteusmittareita sekä näiden yhdistelmiä. Materiaaleina on käytetty laadukkaita puumateriaaleja setriä, haapaa ja mäntyä. Jokaisella puumateriaalilla on ainutlaatuiset ominaisuutensa ja värinsä, joilla saa luotua saunaan ainutlaatuisen ulkonäön. Lisäksi mittarit on koristeltu suomalaisella vuolukivellä ja ruostumattomalla teräksellä.

Kellot
Kellot
Tiimalasit
Tiimalasit

Kellot ja tiimalasit

Upeat puiset kellot on tehty setri, haapa ja mänty materiaaleista. Kelloja on saatavilla useina eri mallisina muun muassa rottinkisena, pisarana, laser kaiverrettuna ja kello-lämpömittari yhdistelmänä.  Kellot voi asentaa sisätiloihin, saunan ulkopuolelle. Tiimalasi on kätevä asentaa suoraan saunaan, jossa siitä voi seurata saunomisaikaa.
Kiulut
Kiulut
Kannelliset kiulut
Kannelliset kiulut
Löylykauhat
Löylykauhat
Kiulut
Kiulut

Kauhat ja kiulut

SAWO kiuluihin mahtuu 2 – 40 litraa vettä, jonka takia valikoimasta löytyy kiulu niin pieneen kuin suureenkin saunaan. Lisäksi valikoimasta löytyy useita eri malleja ja muotoja.

Puisiin kiuluihin sisältyy muovinen sisäosa, mikä suojaa puuta ja tekee kiulusta pitkäkestoisen. Muovisen sisäosan ansiosta kiulu on myös helppo puhdistaa. Kiuluja on saatavana perinteisellä yhdellä, kahdella tai rottinkisella kahvalla. Elegantit metalliset kiulut sopivat erityisesti moderneihin ja tyyliteltyihin saunatiloihin.

Kiulu tarvitsee kaverikseen myös tyyliin sopivan löylykauhan. SAWOn valikoimasta löytyy useita erilaisia laadukkaita löylykauhoja täydentämään kiuluja. Pitkävartiset kauhat on suunniteltu tilavien saunojen tarpeisiin, jolloin kiuas saattaa olla kaukanakin saunojista.

Löylykauhat ja kiulut ovat saataville setri-, haapa- tai mäntypuisina.

Ovet
Ovet
Kahvat
Kahvat

Ovet ja Kahvat

SAWO ovet on suunniteltu pitämään lämpö tiiviisti saunassa, mutta antamaan tarpeeksi happea miellyttäviin löylyihin. Kuminen tiiviste ja magneettilukko pitävät oven tiiviisti kiinni. 8mm paksu, karkaistu lasiovi on tehty kestämään saunan korkeita lämpötiloja ja suurta lämpötilanvaihtelua. Lasiovet ovat saatavilla kirkkaana tai pronssisena. Oven karmit on laminoitua puuta estämään oven vääntyily kosteuden ja lämpötilan seurauksena.
Valaisimet
Valaisimet
Kuvut
Kuvut

Saunavalaisimet ja kuvut

Saunavalaisimet valaiset pimeän saunan ja luovat tunnelmaa. Valaisimen kuvut toimivat sisustuselementteinä sekä luovat tunnelmaa rajoittamalla valon määrää. SAWOn valaisin ja kupu valikoimasta löydät oikeat tarvikkeet luomaan tunnelmallisen saunavalaistuksen.

Kuvut on saatavilla setri-, haapa- tai mäntypuisina. Saunavalaisimet on saatavilla kahdella eri varjostimella. 25W lamppu sisältyy pakettiin.

Päätuet
Päätuet
Selkätuet
Selkätuet

Pää- ja selkätuet

Istu alas ja nojaa taakse. Pehmeästä puusta tehty selkänoja muotoutuu täydellisesti selän muotoihin ja voit nauttia saunomisesta koko keholla. Vaihtoehtoisesti saatavana myös päätuki, joka muotoutuu päänmuotoihin liikkuvien puuosien ansiosta.

Penkit
Penkit
Lattiamatot
Lattiamatot

Penkit ja matot

Naulakot
Naulakot

Naulakot

Sekalaiset
Sekalaiset

Sekalaiset

Sawon saunatuotevalikoima sisältää lisäksi useita muita tuotteita täydentämään saunakokemuksen. Esimerkiksi saunakaiuttimien avulla voit nauttia rauhoittavasta musiikista saunassa tai voit lisätä vuolukivisiä kuutioita kiukaan koristeeksi. Valikoimasta löytyy myös kiukaan kiviä, jotka ovat tärkeä osa kiuasta.