SAWO Yrityksenä

SAWO on yhdistelmä sanoista Sauna World. Olemme yksi maailman johtavista sauna- ja höyrytuotteiden valmistajista. Vuosikapasiteetti tehtaassamme on jopa noin 150 000 kiuasta, jonka ansiosta pystymme aina tarjoamaan laadukkaita ja kustannustehokkaita tuotteita asiakkaillemme. Valmistusmateriaalimme ovat huolella valittuja ja esimerkiksi puumateriaalimme ovat laatusertifikoituja. Laadukkaista materiaaleista pystymme tuottamaan ammattitaitoisten sauna spesialistiemme avulla laadukkaita lopputuotteita asiakkaillemme.

Panostamme koko ajan henkilökuntamme osaamiseen kaikilla osa-alueilla ja ylläpidämme kilpailukykyämme muun muassa jatkuvan koulutuksen ja tuotekehityksen avulla. Jo yli 20 vuoden sauna-alan kokemus on tuottanut meille laajan valikoiman itse kehitettyjä ja valmistettuja saunatuotteita. Valikoima sisältää muun muassa satoja eri sähkökiuasmalleja, täydellisen höyrygeneraattorimalliston, moduulisaunat sekä kenties maailman laajimman saunatarvikevalikoiman. Valikoimasta sinäkin voit löytää suosikki saunatuotteesi! Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Sauna World – Sauna maailman alkuperä

VM Kallioniemi, SAWO Oy:n toimitusjohtaja ja markkinointi-/myyntijohtaja, perusti SAWO brändin vuonna 1994. SAWO -nimi syntyi sanoista Sauna World ja nimensä mukaisesti yritys alkoi tuottaa kiukaita ja saunatarvikkeita.

SAWOsta tuli pian yksi suurimmista saunatuotteiden valmistajista ja vuonna 1997 yrityksestä tuli alansa suurin Aasian markkinoilla.

Yrityksen toiminta on kasvanut vakaasti vuosien varrella ja tällä hetkellä SAWO on yksi alansa suurimmista sauna- ja höyrytuotteiden valmistajista. SAWO tuotteita löytyy yli 80 maasta ja yrityksen alaisuudessa työskentelee yli 300 sauna-alan spesialistia muun muassa Suomessa, Hongkongissa ja Filippiineillä.

Laatupolitiikka

ISO laadunhallinta sertifikaatti: DIN EN ISO 9001:2015 sertifikaatti: 44 100 07258

Me Sawolla pyrimme tarjoamaan asikkaillemme parasta laatua olevia tuotteita. Sen takia me Sawolla olemme sitoutuneet:

  • Suunnittelemaan, tuottamaan ja toimittamaan laadukkaita saunan lämmityslaitteita, tarvikkeita, saunahuoneita ja näihin rinnastettuja tuotteita.
  • Jatkuvasti parantamaan laadunhallintajärjestelmäämme takaamaan saunan lämmityslaitteiden, saunatarvikkeiden, saunahuoneiden ja näihin rinnastettavien tuotteiden ensiluokkaisen laadun.
  • Kehittämään ja hyödyntämään työntekijöiden vahvaa potentiaalia, jotta uudet tuoteinnovaatiot vastaavat asiakkaiden jatkuvasti muuttuvia tarpeita.
  • Ennen kaikkea toimimaan tasapainossa ympäristön ja ihmisten kanssa. Huolehdimme henkilökuntamme hyvinvoinnista, koska ainoastaan hyvinvoivat työntekijät, laadukkaassa työympäristössä voivat luoda ensiluokkaisia tuotteita.