SAWO on yhdistelmä sanoista Sauna World. SAWO on yksi maailman johtavista sauna- ja höyrytuotteiden valmistajista. SAWO on ollut suomalaisen saunan lähettiläs Aasiassa jo vuodesta 1994. Olemme ensimmäinen merkittävä kiukaiden ja saunatuotteitten valmistaja Aasiassa. SAWO tuotteita myydään yli 80 eri maahan. Työllistämme Filippiineillä, Hong Kongissa ja Suomessa yli 400 työntekijää. Valmistamme omilla tehtaillamme suomalaisten johdolla ja valvonnassa laadusta tinkimättä sähkökiukaita, höyrystimiä sekä niiden ohjauskeskuksia, saunatarvikkeita, infrapunasaunoja ja modulaarisia saunahuoneita.

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa otamme lisää energisiä suomalaisia osaajia SAWO perheeseemme Cebun saarelle. Ihastu SAWO:n tarjoamaan mutkattomaan työpaikkaan, sen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja elämään tropiikissa. Olipa varsinainen työsi meillä mitä tahansa, voit kernaasti osallistua tuotekehittelyyn ja kaiken uuden ideointiin. Yhdessä saamme paljon aikaan.

Haemme seuraaviin rooleihin tekijöitä:

1. Esimies, Sähkö- ja Elekroniikka

 • Osallistut itsenäisesti sähkö- ja elektroniikkatuotantolinjaston johtamiseen, työvaiheiden, aikataulujen ja resurssien suunnitteluun sekä kehittämiseen.
 • Sinulla on tekninen tausta, käytännönläheinen työote ja hyvä organisointikyky.
 • Voit olla joko vastavalmistunut tai jo aikaisempaa kokemusta omavaa sähköalan osaaja.
 • Erityisesti etuna katsotaan aikaisempi kokemus kotitalouksien pienelektroniikkalaitteiden tuotannosta.

HAE TÄNÄÄN: https://thttps://tyopaikat.oikotie.fi/ilmoitukset/te/11244908/tyonjohtaja-elektroniikka-ala

2. Esimies, Ohutlevytuotanto

 • Osallistut itsenäisesti ohutlevy tuotantolinjan johtamiseen, työvaiheiden, aikataulujen ja resurssien suunnitteluun sekä kehittämiseen.
 • Sinulla on tekninen tausta, käytännönläheinen työote ja hyvä organisointikyky.
 • Voit olla joko vastavalmistunut konetekniikan insinööri tai sinulla on aiempaa kokemusta metallin valmistusmenetelmistä ja kokoonpanotehtävistä.

3. Tuotantoinsinööri

 • Vastaat itsenäisesti tuotannon prosessien automatisoinnista, suunnittelusta ja työntekijöiden ohjauksesta. Kokonaisvaltaisella toiminnallasi vaikutat koko yrityksemme kasvun ja tavoitteiden saavuttamiseen.
 • Sinulla on hyvä ymmärrys valmistavan teollisuuden tuotannon prosesseista, käytännönläheinen työote ja hyvä kommunikointikyky.

4. Markkinointipäällikkö

 • Tehtävässäsi mm. koulutat markkinointitiimiämme sekä kehität palvelujamme asiakaslähtöisemmäksi. Luot ja toteutat markkinakohtaisia suunnitelmia sekä suunnittelet materiaaleja myynnin tueksi.
 • Hallitset digitaalisen markkinoinnin sekä yleisimmät markkinointityökalut kuten WordPress, Adobe Creative Suite, Google Analytics, SEO ja Some-kanavat (Facebook, Instagram, Youtube ja LinkedIn).
 • Sinulla on positiivinen asenne, käytännönläheinen työote ja halu oppia uutta.
 • Voit olla joko vastavalmistunut tai sinulla on aiempaa kokemusta työskentelystä kansainvälisen markkinoinnin parissa.

5. Ahkera Moniosaaja

 • Valmistamme tuotteita eri puulajeista, moninaisista eri metallilaaduista, kivestä (Suomalainen vuolukivi), muovista (oma muovipuristekone sekä muottien valmistus) ja lasista.
 • Olemme ottaneet käyttöön jo toimintamme alkuvaiheessa ISO laadunvalvonnan ja olemme ISO 9001 sekä ISO 14001 sertifioitu yritys.
 • Lähtökohtaisesti suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteet alusta loppuun itse ja emme käytä juurikaan alihankkijoita. Kolme tehdastamme, hyvin laaja konevalikoimamme sekä oma testauslaboratoriomme mahdollistaa innovatiivisen tuotannon, mutta myos kaikessa muussa yrityksemme haluaa parantaa toimintojaan alansa hyvin tuntevien johdolla ja valvonnassa.

Mikäli olet ahkera Moniosaaja tai vaikkapa Laser Spesialisti ja haluat muuttaa tropiikkiin ja näyttää ja käyttää taitosi pitkäjänteisesti käytännön toimintaan osallistuen, Cebu saattaa olla se paras paikka sinulle.

 • Esimerkkinä Laser Spesialisti: Olet mukana kehittämässä ja valvomassa kuitulaserleikkaus osastoa aina piirustusten luomisesta leikkausprosessin loppuun asti, joten tietämys työstömenetelmästä, prosessista, piirustusten teosta, koneiden ylläpidosta, ohjelmoinnista, kuten nesting ja asetusten optimoinnista on eduksi.

Tehtävänkuvia voidaan tarkentaa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävät täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit lähettää avoimen englanninkielisen hakemuksen sekä CV:n rekry@sawo.com osoitteeseen. Myyntijohtaja Ville-Veikko Javanainen kertoo mielellään lisää tehtävistä, tiimistä sekä toiminnastamme. Tavoitat hänet puhelimitse (0400 168 269) maanantaisin klo 14-15 ja perjantaisin klo 14-15. Ota rohkeasti yhteyttä!